Acasă Ultimele stiri 11 oameni au murit de COVID-19 doar astăzi. Bilanțul se ridică la...

11 oameni au murit de COVID-19 doar astăzi. Bilanțul se ridică la 261 de cazuri

30
0

Pe lângă cele șase decese despre care autoritățile anunțau în această dimineață, de COVID-19 au mai decedat alte cinci persoane, în ultimele 24 de ore. Astfel, 11 persoane au decedat din cauza noului coronavirus doar astăzi. 

Printre cei care și-au pierdut viața este un bărbat de 53 ani, din raionul Soroca, internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 17 mai. Comorbidități: bronhopatie obstructivă cronică, obezitate gr. III, hipertensiune arterială gr. II, insuficiență cardiacă cronică.

Încă 54 de moldoveni, infectați cu coronavirusul de tip nou. Printre victime, patru lucrători medicali

E vorba și despre un bărbat de 70 ani, din raionul Sîngerei, internat la IMSP SR Sîngerei, pe data de 14 mai, care suferea și de diabet.

Încă o victimă este un bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău, transferat de la IMSP Centrul COVID-19, la IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe data de 1 mai. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, angină pectorală de efort CF 3, hipertensiune arterială gr. II.

A decedat și o femeie de 53 ani, din  mun. Chișinău, transferată  de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1 la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 12 mai. Ea suferea de boala renală cronică, hipertensiune arterială gr. III , cardiopatie hipertensivă.

Ultima victimă e o femeie de 76 ani, din  mun. Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 2 mai. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II.

Până la ora actuală, 3802 persoane au fost tratate și 261 au decedat din cauza infecției COVID-19.

Pe parsul zilei de astăzi, încă 54 de moldoveni s-au infectat.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.