Acasă Ultimele stiri 406 cazuri noi de COVID-19 și alte cinci decese în R. Moldova....

406 cazuri noi de COVID-19 și alte cinci decese în R. Moldova. Bilanțul infectărilor ajunge la 26.628

84
0

Autoritățile anunță despre alte 406 cazuri noi de coronavirus în R. Moldova. Astfel, bilanțul infectărilor ajunge la 26.628. De altfel, alte cinci persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore. 

Din numărul total de cazuri confirmate, astăzi, cinci sunt de import. Două sunt din Turcia, două din România și unul din Portugalia. 

Potrivit Ministerului Sănătății, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 2.254 de teste. La fel, 424 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 35 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 

Totodată, în ultimele 24 de ore, cinci persoane au decedat. 

Deces 824: Bărbat de 70 ani, din raionul Ialoveni. Transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul de Stat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie mixtă.

Deces 825: Femeie de 74 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal “Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 826: Femeie de 70 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 26 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, diabet zaharat.

Deces 827: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 25 iulie,  de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 828: Bărbat de 54 ani, din raionul Hîncești. Internat la data de 01 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.