Acasă Ultimele stiri „Aducem și cazuri de COVID-19 din Turcia, nu doar bronz”: Furtună insistă...

„Aducem și cazuri de COVID-19 din Turcia, nu doar bronz”: Furtună insistă ca moldovenii să stea în carantină la revenirea în țară

31
0

„Acum că Turcia ne primește la mare, o să ne pomenim că aducem nu doar bronz, ci și cazuri de COVID-19”. Este declarația șefului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), Nicolae Furtună. Acesta insistă ca cetățenii Republicii Moldova să stea în regim de carantină timp de 14 zile la intrarea în țară. 

Nicolae Furtună a subliniat faptul că în ultimile zile cazurile de import se înregistrează tot mai des. 

„Insist ca moldovenii să stea 14 zile în carantină. În ultimele două săptămâni la noi cresc cazurile de import. Cred că săptămâna asta  avem peste 20. Azi sunt cinci. Cel mai interesant e că se extinde și aria. Uitați-vă de unde vin ele. Ultimele zile nu-i zi fără caz de import din Turcia. Acum că Turcia ne primește la mare, o să ne pomenim că aducem nu doar bronz, ci și cazuri noi”, a declarat Nicolae Furtună în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. 

Amintim că numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut cu 367 la 28 iulie. Așadar, bilanțul total a ajuns 23.521 de infectări.

Totodată, menționăm că moldovenii au acces liber în Turcia, fără a fi nevoiți să stea în carantină. Mai mult, la 28 iulie Bulgaria și-a deschis granițele pentru cetățenii Republicii Moldova, însă cu condiția că aceștia își vor face test la coronavirus. 

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.