Acasă Ultimele stiri Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău

25
0

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Informația a fost confirmată pentru noi de ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Persoanele din interiorul instituției au fost evacuate. Momentan, clădirea este încercuită și se face verificarea acesteia.

UPDATE 14:13 În urma verificărilor, nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozibile. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru stabilirea și identificarea persoanei.

ȘTIRE INIȚIALĂ: „Inspectoratul de poliție Buiucani a fost sesizat la ora 11:42, precum ca pe str. Ștefan cel Mare și Sfânt,  în incinta Judecătoriei Chișinău, se afla un obiect explozibil. La fața locului, imediat, s-a deplasat un echipaj BPRO, Grupa operativă a IP Buiucani și serviciile specializate”, ne-a comunicat Stati.

„Atât angajații, cât și cetățenii care se aflau  în interior au fost evacuați.  Zona este încercuită, la moment se fac verificari”, a mai adăugat ofițera.

Amintim că pe data de 1 iunie, oamenii legii au fost alertați că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, sediul Ambasada Federației Ruse, este minat. Alerta s-a dovedit a fi falsă în urma verificărilor. 

Câteva zile mai târziu, onouă alertă cu bombă a fost anunțată la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Noi vom reveni cu detalii. 

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.