Acasă Ultimele stiri Alte 126 de persoane au fost testate pozivit la COVID-19. În două...

Alte 126 de persoane au fost testate pozivit la COVID-19. În două instituții medicale din țară au fost depistate focare de infecție

33
0

Încă 126 de moldoveni au fost testați pozitiv cu coronavirusul de tip nou. Declarația a fost făcută de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă. Șefa de la Sănătate a precizat că toate cazurile confirmate în ultimele 24 de ore sunt cu transmitere locală.

„În Chișinău avem 49 de cazuri, la Strășeni -17 cazuri, la Sângerei -12 cazuri, la Cahul – 8 cazuri, la Bălți – 6 cazuri, La Strășeni și Dubăsari câte 4 cazuri, la Ceadâr-Lunga, Glodeni, Hâncești și Ocnița câte 3 cazuri, la Călărași, Căușeni, Comrat, Dondușeni, Drochia, Fălești, Florești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Râșcani, Ștefan-Vodă, Ungheni – câte un caz”, a declarat ministra.

Dumbrăveanu a precizat că în două instituții medicale din țară au fost depistate focare de infecție:

„Este vorba despre Institutul Medicină Urgență, secția chirurgie și de Spitalul Raional Sângerei, secția terapie, maternitate și chirurgie. Niciuna dintre secții nu este cu profil COVID. Tactica de aplicare a testărilor în focare va continua”.

În prezent în țara noastră sunt 2600 de cazur active de coronavirus de tip nou. 116 persoane au murit, iar 1182 de pacienți au fost tratați.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.