Acasă Ultimele stiri Alte 14 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în Moldova

Alte 14 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în Moldova

84
0

Încă 14 cazuri de coronavirus au fost confirmate în Moldova. Anunțul a fost făcut de ministra sănătății, Viorica Dumbravanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Astfel, în Republica Moldova sunt înregistrate 80 de cazuri pozitive de coronavirus.

Astăzi au fost procesate 111 probe.

De asemenea, astăzi s-a anunțat despre a doua pacientă tratată de coronavirus. Este vorba despre prima pacientă care a fost diagnosticată cu coronavirus în Moldova. Ministra sănătății a menționat că s-au efectuat două teste și ambele au fost negative. Prin urmare, pacienta a fost transferată în altă secție, deoarece suferă de mai multe boli.

În același context, prim-ministrul Ion Chicu a atenționat că instaurarea carantinei la Sângerei nu are temei legal nici întemeiere. „Acțiunile noastre trebuie să fie întemeiate, să nu interfereze și paralizeze viața în localități.”

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.