Acasă Ultimele stiri Alte opt decese provocate de coronavirus

Alte opt decese provocate de coronavirus

40
0

Alte opt persoane au decedat din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 250 de cazuri. 

Deces 243: Femeie de 70 ani, din raionul Cahul. Internată pe data de 20 mai la spitalul raional Cahul. Comorbidități: cardiomiopatie hipertensivă, poliangioneuropatie diabetic, nefropatie diabetică. obezitate.

Deces 244: Bărbat de 80 ani din raionul Anenii Noi, care a fost internat pe data de 11 mai, la spitalul raional Anenii Noi. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, hipertensiune arterială, cardiopatie decompensată ischemică, infarct miocardic vechi.

Deces 245: Femeie de 59 ani din Chișinău, care a fost internată la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: acidoză severă mixtă, lactacidemie severă, dereglări hidro-saline severe.

Deces 246: Femeie de 71 ani din Chișinău. A fost internată pe data de 6 mai la Spitalul Clinic Republican. Comordibidități: hipertensiunea arterial, obezitate.

Deces 247: Femeie de 62 ani din Bălți. Pacienta a fost internată pe data de 11 mai la spitalul din Bălți. Comorbidități: diabet zaharat tip II, nefropatie, obezitate gr. III, insuficiență cardiacă.

Deces 248: Femeie de 53 ani din Chișinău. Transferată pe data de 5 mai de la spitalul„ Sf. Treime” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hemipareză moderată pe stângă, afazie motorie, encefalopatie hipoxică cu tetraplegie si dereglarea funcțiilor vitale.

Deces 249: Bărbat de 72 ani din raionul Soroca. Internat pe data de 12 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: Diabet zaharat tip II decompensat, angiopolineuropatie diabetică membrelor inferioare, hipertensiune arteriala gr II, cardiopatie hipertensivă.

Deces 250: Bărbat de 63 ani, raionul Cahul. Transferat pe data de 13 mai din spitalul raional Cahul  la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat tip II subcompensat. angiopolineuropatie diabetică a membrelor inferioare.

Precizăm că până la ora actuală, în Republica Moldova, au fost confirmate 6.994 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 874 în stânga Nistrului.  

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.