Acasă Ultimele stiri Au fost confirmate 73 de cazuri noi, pozitive la COVID-19. Încă un...

Au fost confirmate 73 de cazuri noi, pozitive la COVID-19. Încă un focar de infecție depistat într-o instituție medicală din capitală

55
0

Încă 73 de moldoveni au fost testați pozitiv la coronavirusul de tip nou. Declarația a fost făcută de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă. Șefa de la Sănătate a precizat că toate cazurile confirmate în ultimele 24 de ore sunt cu transmitere locală.

„Au fost efectuate 367 de probe și avem 73 de cazuri confirmate, toate cu transmitere locală. Chișinău – 31, regiunea din stânga Nistrului – 18 cazuri, Cahul -8, Taraclia -4, Strășeni -3, Căușeni , Bălți 2, Criuleni, Fălești, Râșcani, Sângerei, Ungheni – 1”, a declarat ministra Sănătății.

Totodată, Dumbrăveanu a adăugat că încă un focar de infecție a fost depistat într-o instituție medicală din capitală:

„Avem un focat localizat în cadrul Asistenței Muncipale Urgente din municipiul Chișinău. Este vorba despre sectorul Râșcani -14 cazuri în rândul lucrătorilor medicali”.

În prezent în țara noastră sunt înregistrate  2455 de cazuri active de COVID-19. 925 de persoane au fost tratate, iar 101 oameni au murit în lupta cu virusul.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.