Acasă Ultimele stiri Au fost depistate 300 de cazuri noi de coronavirus. Alte patru persoane...

Au fost depistate 300 de cazuri noi de coronavirus. Alte patru persoane au pierdut lupta cu boala

34
0

Alte 300 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 12 în regiunea transnistriană. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import (Federaţia Rusă-3, România-1). Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 .94 cazuri.

Din numărul total de cazuri, 17 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici-10, asistenți medicali-7.

În total, astăzi au fost efectuate 1.927 de teste, dintre care primar – 1.411 şi repetat – 516.

Totodată, Ministerul Sănătății anunță că încă patru persoane au pierdut lupta cu boala. Este vorba despre trei bărbați și o femeie. 

Deces 677: Bărbat de 56 ani, din r-nul Hîncești, transferat din SCBI ”Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 17 iulie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, hipertensiune arterială gr.II, angină pectorală de efort CF III.

Deces 678: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, transferată din Centrul COVID-19 Chișinău, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 iulie, cu pneumonie polisegmentară bilaterală, sindrom de detresă pulmonară, șoc toxico-infecțios. 

Deces 679: Bărbat de 61 ani, din r-nul Căușeni, transferat din SCBI ”Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 4 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cardiopatie hipertensivă și pulmonară.

Deces 680: Bărbat de 58 ani, din r-nul Anenii Noi, transferat din IMSP SR Anenii Noi, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 7 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.II, cardiopatie hipertensivă.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.