Acasă Ultimele stiri Beniamin, copilul dispărut acum două zile, a fost găsit, însă fără suflare

Beniamin, copilul dispărut acum două zile, a fost găsit, însă fără suflare

32
0

Copilul de șase ani din Hîncești, care a dispărut pe 26 mai, a fost găsit, însă stins din viață. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Alexandru Botnari.

UPDATE 14:09 Poliția anunță că trupul a fost găsit în toaleta din curtea casei.

„Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului de 6 ani dispărut, s-a decis examinarea domiciliului acestuia. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment, oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor”, a scris poliția într-un comunicat.

UPDATE 11:54 Poliția locală ne-a confirmat că băiatul nu mai este în viață. Copilul a fost găsit în curtea casei. La fața locului au venit oamenii legii.

În cadrul unei intervenții live pe Facebook, Alexandru Botnari a spus că „se vor expune specialiștii”.

Știrea inițială: Ofițerul de presă al poliției locale nu ne-a răspuns, deocamdată, la telefon. 

Amintim că un copil de șase ani din Hîncești, pe nume Beniamin, a dispărut la 26 mai. Zeci de polițiști și voluntari s-au mobilizat pentru a continua căutările. Poliția de Frontieră susține că băiatul nu a fost scos din țară.

Primăria Hîncești oferă 10 mii de lei persoanelor care vin cu informații relevante pe acest caz. Iar primarul orașului, Alexandru Botnari, promite o recompensă de 300 de mii de lei pentru informațiile care vor ajuta la găsirea copilului. Condiția este ca băiatul să fie viu și nevătămat. 

Totodată, primarul de Bălți, Renato Usatîi, a promis o răsplată de până la 20 de mii de euro (aproape 390 de mii de lei – n.r.) pentru informații relevante despre locul aflării lui Beniamin.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.