Acasă Ultimele stiri Bilanț record: Alte 264 de cazuri de coronavirus. Încă trei persoane au...

Bilanț record: Alte 264 de cazuri de coronavirus. Încă trei persoane au murit

32
0

264 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Este cel mai mare bilanț, anunțat în 24 de ore, de la apariția primelor cazuri în țara noastră. Totodată, încă trei persoane infectate au murit.

„Deces 329: Femeie de 65 ani, din Bălți. Internată la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, obezitate gr. III.

Deces 330: Bărbat de 78 ani, din raionul Strășeni. Internat la data de 19 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă hipoxică și discirculatorie gr. III.

Deces 331: Bărbat de 71 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 5 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă bronhopneumonie cronică, diabet zaharat, obezitate gr. III”, arată datele Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

În total, au fost efectuate 1.548 de teste, dintre care 301 repetat. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 9.511 cazuri.

Din numărul total de cazuri înregistrate în această zi, 25 sunt angajați ai sistemului medical: medici – 7, asistenți medicali – 11, personal auxiliar – 7.

Totodată, alte 210 persoane au fost tratate. Până la ora actuală, 5.450 de persoane au fost vindecate.

Amintim că, în dimineața acestei zile, au mai fost anunțate patru decese. Respectiv, șapte persoane au murit astăzi, printre care un medic de la Institutul de Medicină Urgentă. În total, coronavirusul a luat viața a 331 de persoane.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.