Acasă Ultimele stiri Coronavirus: Au fost depistate 390 de cazuri noi, iar alte șapte persoane...

Coronavirus: Au fost depistate 390 de cazuri noi, iar alte șapte persoane au decedat

25
0

Numărul infectărilor crește. Au fost depistate alte 390 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Astfel, bilanțul urcă la 24.733 cazuri. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, după prelevarea a  2.136 de probe.

 Dintre cazurile depistate astăzi, nouă sunt din Transnistria, iar două – de import (SUA-1, România-1).

Totodată,  21 de cazuri sunt înregistrate  în rândul lucrătorilor medicali: medici-10, asistenți medicali-10, personal auxiliar-1.

Totodată alte șapte persoane au pierdut lupta cu virusul:

Deces 772: Bărbat de 67 ani, din Chișinău. Transferat la data de 26 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 773: Femeie de 75 ani, din Chișinău. Transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Insitutul de Medicină Urgentă.  Comorbidități: cancer.

Deces 774: Femeie de 65 ani, din Chișinău. Transferată la data de 10 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: pacreatită cronică, insuficiență renală.

Deces 775: Bărbat de 70 ani, din  Chișinău. Internat la data de 11 iulie, la Spitalul de Stat. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică.

Deces 776: Bărbat 87 ani, din Chișinău. Internat la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă, sindrom Parkinson.

Deces 777: Femeie de 20 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: întârziere mintală profundă deficitară de comportament, epilepsie, paralizia cerebrală spastică, tetraplegie spastică.

Deces 778: Femeie de 56 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, obezitate gr. IV, pacreatită cronică, insuficiență cardiacă cronică.

Până la ziua de azi, 17.269 persoane s-au vindecat de infecția cu COVID-19.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.