Acasă Politic După șapte ore de discuții, ședința democraților s-a încheiat. Filip neagă zvonurile...

După șapte ore de discuții, ședința democraților s-a încheiat. Filip neagă zvonurile că ar urma să fie destituit din fruntea partidului

37
0

După aproape șapte de ore, ședința democraților s-a încheiat. Liderul PD, Pavel Filip, le-a spus jurnaliștilor că, în cadrul reuniunii, au fost abordate mai multe subiecte, scrie tv8.md. Potrivit sursei citate, politicianul a negat zvonurile potrivit cărora ar urma să fie destituit din fruntea partidului.

„S-au supus analizei plecările unor colegi din partid. Am făcut și concluziile necesare. Un subiect important a fost și activitatea noastră în coaliția de guvernare, relația noastră cu partenerii de guvernare. ..Chiar dacă nu este simplu, până la urmă am găsit un numitor comun și vom fi mai activi în activitatea parlamentară și în această coaliție”, a declarat Filip, citat de tv8.

Întrebat dacă zvonurile privind plecarea sa din funcția de președinte al PDM sunt adevărate, Filip a spus că „în pofida discuțiilor în contradictoriu, acest capitol nu a fost abordat”.

Precizăm că, luni dimineață, membrii Partidului Democrat s-au convocat în ședință  la sediul Parlamentului R. Moldova. Sâmbătă, deputatul PD, Eugeniu Nichiforciuc, anunța că ar „urma unele decizii în interiorul partidului”. Peste o zi, deschide.md publica un video în care cel din urmă a fost surprins, alături de Dumitru Diacov, Vladimir Andronachi, dar și fostul director al SIS, Vasile Botnari, la o întâlnire la un hotel din capitală, la o întrevedere cu Alexandru Vâlcu, un personaj influent din anturajul lui Igor Dodon.

Ulterior, pe anumite canale de Telegram au apărut zvonuri precum că Pavel Filip ar putea fi eliminat din fruntea PD. O asemenea opinie a publicat și analistul Victor Gurău. „Se pare că Pavel Filip va fi remaniat din fruntea PDM. Surse din interiorul PDM vorbesc despre o posibilă alegere în funcția de președinte PDM a actualului prim-ministru al Republicii Moldova, domnul Ion Chicu”, a scris Gurău.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.