Acasă Politic Ex-democrații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc aderă la fracțiunea PP Șor

Ex-democrații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc aderă la fracțiunea PP Șor

47
0

Foștii democrați Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc aderă la fracțiunea parlamentară a Partidului Șor. Anunțul a fost făcut de formațiunea politică, printr-un comunicat.

„Partidul Politic Șor salută anunțul deputaților Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, aleși pe listele Partidului Democrat, care au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri. Considerăm decizia celor doi deputați ca fiind singura corectă și unica posibilitate de a-și realiza programul electoral și promisiunile date alegătorilor în campania electorală din 2019”, se spune în declarația partidului. 

Pe 8 mai curent, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au anunțat că părăsesc Partidul Democrat, urmare a apelului făcut de liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, care a îndemnat opoziția să formeze un bloc anti-guvernamental.Partidul Șor a anunțat deja că se alătură acestei initiative.

Amintim că Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au părăsit PCRM în decembrie 2015, iar ulterior au aderat la PDM.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.