Acasă iLegal Grav accident rutier în centrul capitalei: Două persoane au decedat, iar altele...

Grav accident rutier în centrul capitalei: Două persoane au decedat, iar altele patru au ajuns la spital

41
0

Un accident violent s-a produs în seara zilei de sâmbătă spre duminică la intersecția străzilor Ismail și bd. Ștefan cel Mare. În urma impactului, două persoane au decedat (n.r. unul dintre pasageri – la spital), iar altele patru persoane au ajuns la spital.

În accident au fost implicate mai multe automobile. Potrivit poliției capitalei, este vorba de un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de 27 de ani. La bordul mașinii se afla și o pasageră.

Automobilul s-a ciocnit cu o altă mașină de marca „Toyota” ce aparținea unei companii de taxi. La volan era un bărbat de 39 de ani. În taxi era un pasager. 

În urma impactului, mașina „Audi” s-a izbit în alt automobil – „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani. Și în acest automobil ,în momentul impactului, era o pasageră. Mașina s-a tamponat ulterior de un automobil „Wolkswagen” ce era parcat.

În urma accidentului, șoferul taxiului și-a pierdut viața pe loc, iar pasagerul său a decedat în spital. Celelalte patru persoane au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit echipele poliției, a pompierilor și ambulanța pentru a înlătura consecințele.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.