Acasă Ultimele stiri În plină pandemie, un fiu al prim-ministrului R. Moldova, Ion Chicu, sărbătorește...

În plină pandemie, un fiu al prim-ministrului R. Moldova, Ion Chicu, sărbătorește nunta

25
0

În plină pandemie de coronavirus, unul dintre fii premierului Ion Chicu, ar sărbători vineri, 28 august, nunta într-un local din raionul Ialoveni. Unele surse mass-media scriu că jurnaliștilor nu le-a fost permis accesul în zonă. Ba mai mult, zona a fost împânzită de mai mulți agenți de securitate care au permis să treacă doar mașinile cu invitații care au fost în baza unei liste.

Jurnaltv.md mai scie că în jur de zece angajați din serviciul de pază al localului, cum s-au prezentat, au restricționat accesul spre restaurant.

Pe drumul care duce spre  local mașinile nu au contenit să treacă, iar toate, cu excepția celor ale jurnaliștilor, care au fost ținuți la o distanță de cel puțin un km de vinărie, au fost lăsate să treacă, scrie tv8.md.

Deocamdată premierul nu a confirmat despre asta oficial.

Precizăm că la sfârșitul lunii iunie, premierul Ion Chicu a spus la un post privat de televiziune că cel mai probabil va amâna nunta fiului său. 

„- Ați amânat nunta fiului? – Eu încă nimic nu am amânat pentru că nunta este planificată pentru sfârșitul verii. Vom vedea ce va fi, dar eu înțeleg că va trebui să o amân pentru că oricum nu va pleca această pandemie. Imaginați-vă că faci o mare petrecere, iar peste trei zile invitații tăi stau la Spitalul „Toma Ciorbă”. Cine vei fi după aceasta?”, a spus atunci Chicu.

Amintim că vineri, 28 august, în R. Moldova încă 358 de persoane au fost confimate cu coronavirus. Ministerul Sănătății a anunțat de asemenea că alte patru persoane au pierdut lupta cu boala.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.