Acasă Ultimele stiri În ultimele 24 de ore, patru persoane au decedat și alți 224...

În ultimele 24 de ore, patru persoane au decedat și alți 224 de oameni, confirmați cu COVID-19

32
0

În R. Moldova au fost confirmate alte 224 de cazuri noi de coronavirus, dintre care 21 în stânga Nistrului. Bilanțul infectărilor urcă la 20.264, potrivit ultimelor date ale Ministerului Sănătății. 

Totodată, autoritățile anunță despre patru decese provocate de infecție și astfel numărul celor care au murit se ridică la 666. 

Deces 663: Bărbat de 20 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 3 iulie Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: paralizie inferioară, parapareză.

Deces 664: Femeie de 90 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 29 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică, litiaza biliara, coxartroza bilaterala.  

Deces 665: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 21 iunie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, nefrolitiază bilaerlaă, hepatită cronică. Hipertensiune arterială.

Deces 666: Femeie de 67 ani, din raionul Telenești. Internată cu pneumonie evoluție gravă, la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Telenești.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.