Acasă Politic Întrevedere „între patru ochi”? Chicu ar fi refuzat o întâlnire cu Năstase,...

Întrevedere „între patru ochi”? Chicu ar fi refuzat o întâlnire cu Năstase, după ce acesta s-a prezentat la Guvern cu încă doi deputați

51
0

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, ar fi trebuit să se vadă astăzi la Guvern cu prim-ministrul Ion Chicu. Nici unul, nici altul nu au anunțat, însă, despre acest lucru anterior. Abia spre seară, Năstase a scris pe Facebook un mesaj la subiect, menționând că întrevederea nu a avut loc pentru că premierul ar fi anulat-o în ultima clipă pe motiv că ar fi dorit să aibă o întâlnire cu Andrei Năstase „între patru ochi”. 

Astazi, ar fi trebuit să avem o discutie cu prim-ministrul Chicu. Ne doream foarte mult să verificăm ceasurile, să comparăm cifrele îngrijorătoare pe care și noi și puterea le avem, să căutăm soluții, să oferim expertiză. Primul ministru a anulat în ultima clipă această întâlnire, în vreme ce eu, Alexandru Slusari și Dinu Plângău, ne aflam deja în clădirea Guvernului. Motivul? Domnul Chicu ar fi dorit să aibă o întâlnire cu mine „între patru ochi”. Sunt nevoit să-i comunic și public vremelnicului prim-ministru că eu, Andrei Năstase, despre interesele și nevoile Republicii Moldova și ale oamenilor ei nu discut niciodată, dar absolut niciodată, nimic, dar absolut nimic, „între patru ochi” cu cineva”, a scris Năstase pe Facebook. 

Faptul că o astfel de întâlnire era planificată a fost confirmat și de consilierul prim-ministrului, Vitalie Dragancea. Potrivit lui, întrevedere urma să aibă loc cu Andrei Năstase și „nu cu mulți alți doritori de a participa la aceasta”.

„Din păcate, domnul Năstase este setat mai mult pe propriile emoții decât pe agenda deja setată. Daca este să vorbim despre respectarea unor înțelegeri, atunci nerespectarea vine anume din partea domnului Năstase, care a acceptat inițial întrevederea între patru ochi cu premierul”, a spus Dragancea citat de UNIMEDIA.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.