Acasă Social Meteo: Vreme caldă și probabilitate de ploaie, prognozează meteorologii

Meteo: Vreme caldă și probabilitate de ploaie, prognozează meteorologii

24
0

Meteorologii prognozează, pentru această zi de weekend, vreme caldă, dar cu posibile precipitații pe alocuri. Temperatura va urca până la +34 C pe timp de zi, iar noaptea nu va coborî mai jos de +18 C. Datele sunt prezentate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

În raioanele de nord ale țării se prevede cer variabil cu posibile ploi. Temperaturile aerului vor oscila între +26 C și +29 C pe timp de zi. Noaptea mercurul din termometre va indica între +18 C…+19 C.

La centrul țării, cerul va fi parțial noros. Există și probabilitatea precipitațiilor. Temperatura aerului va oscila între +3C…+32 C în timpul zilei. Noaptea va fi mai răcoroasă cu valori maxime de +20 C..+21 C.

Și mai cald va fi la sud. În aceste raioane, meteorologii prognozează +33 C…+34 C ziua. iar noaptea va fi și ia caldă. Mai exact, termometrele vor indica +22 C…+23 C.

La Chișinău

În capitală cerul va fi variabil. Ziua temperaturile vor urca nu mai sus de 32 C. Iar noaptea se așteaptă până la +21 C. Vremea instabilă se va menține și duminică.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.