Acasă Ultimele stiri Ministerul Sănătății: Astăzi au fost confirmate alte 110 cazuri noi de coronavirus

Ministerul Sănătății: Astăzi au fost confirmate alte 110 cazuri noi de coronavirus

42
0

Alte 110 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate astăzi din cele 549 de teste prelevate. Astfel, numărul total de cazuri urcă la 2264 de la începutul epidemiei de COVID-19, iar în acest bilanț intră și cei 135 de persoane cu forme ușoare de COVID-19, diagnosticate la telefon, anunță Ministerul Sănătății. 

Din numărul total de cazuri confirmate astăzi, trei sunt de import, din Federația Rusă, iar 107 cazuri cu transmitere locală. 

La Chișinău au fost confirmate 34 de cazuri, Căușeni, Edineț – 14 cazuri, Glodeni – șapte cazuri, în stânga Nistrului – opt cazuri, Sângerei – cinci cazuri, Cahul – patru cazuri, Fălești, Strășeni – trei cazuri, Bălți, Dubăsari, Ialoveni, Soroca – două cazuri, Anenii Noi, Cantemir, Criuleni, Orhei, Rezina, Ștefan Vodă, Ungheni – un caz. 

Numărul deceselor cauzate de COVID-19 în R. Moldova a ajuns la la 55. Joi au fost confirmate prin teste de laborator 105 cazuri noi de infecție, plus cele 135 de cazuri confirmate prin telefon. Tot joi, alţi 41 de pacienţi vindecaţi de COVID-19 au fost externaţi.

Amintim că, în Republica Moldova, primul caz de coronavirus a fost înregistrat pe 7 martie 2020. Într-o lună, bilanțul a urcat la 965 de infectări și 21 de persoane decedate, printre care trei lucrători medicali. În același timp, 40 de cazuri au fost declarate tratate.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.