Acasă Ultimele stiri Munca mai presus de toate: Deputații continuă ședința Parlamentului, în pofida boicotului...

Munca mai presus de toate: Deputații continuă ședința Parlamentului, în pofida boicotului din partea Pro Moldova și PP Șor

25
0

Ședința Parlamentului continuă. Abia după ora 20:00 deputații au aprobat ordinea de zi și s-au apucat de examinarea punctuală a proiectelor. Aleșii din partidul Pro Moldova și cei din Partidul Politic Șor au ales să boicoteze întrunirea, dar acest lucru nu i-a determinat pe ceilalți deputați să purceadă la examinarea ordinei de zi. Se pare că deputații sunt hotărâți să încheie sesiunea astăzi.

Liderul partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a anunțat că el și colegii săi vor boicota ședința Parlamentului, intenție în care a fost susținut și de cei din Partidul Șor.

 „Noi am văzut guvernarea dvs. Am spus tot ce am vrut să să spunem și am fost  nevoiți să procedăm cu replici dure. După toate înjosirile și jignirile Partidul Șor părăsește ședința”, a declarat Marina Tauber.

Amintim că după lungi dezbateri, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu a fost respinsă. Cele 46 de voturi ale Partidului Platforma DA, Partidului Acțiune și Solidaritate, Partidului Șor și ale grupului parlamentar Pro Moldova au fost insuficiente pentru demiterea Cabinetului de miniștri.

Menționăm că, în timpul ședinței, prim-ministrul a fost huiduit de opoziția parlamentară, după ce și-a început raportul prin critici aduse Guvernului Sandu. Pentru a evita o încăierare, s-a dispus o pauză de câteva minute. 

Ulterior, mai mulți deputați și jurnaliști au fost bruscați de ofițerii SPPS, după ce accesul presei în sala plenului a fost interzis.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.