Acasă Ultimele stiri Nu scade numărul infecțiilor cu COVID-19. Alte 547 de cazuri au fost...

Nu scade numărul infecțiilor cu COVID-19. Alte 547 de cazuri au fost confirmate în Moldova. Numărul deceselor crește la 929

23
0

În ultimele 24 ore, în R. Moldova, au fost confirmate 547 de cazuri noi de COVID-19, din 2.761 de teste efectuate. Din numărul total de cazuri, șase cazuri sunt de import (Croația, Dubai, Franța, Germania, Italia, Turcia). Alte opt de persoane infectate cu coronavirus au murit.

Deces 922: Femeie de 69 ani, din raionul Rezina. Internată la data de 07 august la Spitalul Raional Rezina. Comorbidități: obezitate gr.IV, diabet zahart, stenoză severă a v. aortale.

Deces 923: Bărbat de 52 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 08 august, la SCM Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arteriala gr.II, cardiopatie hipertensiva, dereglarea toleranței la glucoză.

Deces 924: Femeie de 59 ani, din raionul Rezina. Transferată la data de 15 august de la Spitalul Raional Rezina la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, insuficiența venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare, obezitatea gr II. 

Deces 925: Femeie de 52 ani, din raionul Telenești. Transferată la data de 04 august de la Spitalul Raional Telenești, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, insuficiența venoasă a vaselor membrelor inferioare, diabet zaharat, obezitate gr III – IV.

Deces 926: Femeie de 79 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 17 august, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, forma difuză în focar, st.III , insuficiență renală, diabet zaharat.

Deces 927: Femeie de 66 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiomiopatie.

Deces 928: Femeie de 48 ani, din Dubăsari. Comorbidități: pielonefrită cronică, insuficiență renală, hepatită cronică.

Deces 929: Femeie de 84 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 10 august de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la IMU. Comorbidități: bradicardie sinusală, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie discirculatorie mixtă.

Ministerul Sănătății anunță că 534 de persoane sunt în stare gravă, dintre care 35 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1.322  sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Din numărul total de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, 26 sunt lucrători medicali: medici-opt,  asistenți medicali- 17, personal auxiliar-1. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 32.484 cazuri.

Alte 262 persoane au fost tratate și externate. În total, 22.673 persoane au fost tratate de COVID-19.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.