Acasă Ultimele stiri O companie mare de mezeluri de la noi donează 100 000 lei...

O companie mare de mezeluri de la noi donează 100 000 lei Spitalului „Toma Ciorbă”

47
0

Compania „Rogob”, specializată în producerea de mezeluri, a decis să facă o donaţie de 100 000 lei Spitalului clinic de boli infecţioase „Toma Ciorbă”. Donaţia vine în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, cu care se confruntă la moment Republica Moldova.

 „Este de datoria noastră să susţinem instituţiile medicale, care se află pe prima linie în lupta cu virusul COVID-19. Trebuie să înţelegem cu toţii că e necesar să ne manifestăm solidar, căci numai împreună putem face faţă epidemiei şi depăşi consecinţele sale nefaste”, susţine Igor Roşca, Directorul general al companiei „Rogob”.

Igor Roşca a venit cu un apel către alţi oameni de afaceri, îndemnându-i să contribuie, în măsura posibilităţilor, la susţinerea eforturilor depuse în vederea combaterii epidemiei de COVID-19.

Despre ROGOB

Astăzi Rogob este cea mai mare și modernă companie din Republica Moldova producătoare de salam și delicatese din carne. Amplasată în satul Goianul – Nou (mun. Chișinău), capacitatea de producție a companiei depășește 45-50 tone de produs final timp de 24h. În cadrul companiei muncesc circa 400 angajați.

P.#ROGOB

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.