Acasă Ultimele stiri Opt persoane au pierdut lupta cu coronavirusul, iar altele 120 s-au infectat

Opt persoane au pierdut lupta cu coronavirusul, iar altele 120 s-au infectat

25
0

Alte 120 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus. Astfel, bilanțul urcă la 23.154 de cazuri. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, după prelevarea a 814 probe. Mai mult, alte opt persoane au cedat în fața virusului. 

Deces 741: Bărbat de 86 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, fibrilație atrială.

Deces 742: Bărbat de 61 ani, din raionul Soroca. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, ciroză hepatică virală.

Deces 743: Femeie de 76 ani, din Chișinău. Internată la data de 15 iulie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 744: Femeie de 58 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 18 iulie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: ciroză hepatică, AVC.

Deces 745: Bărbat de 72 ani, din Chișinău, Internat la data de 10 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: pacreatită cronică, sechele post AVC, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 746: Bărbat de 56 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 25 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cancer.

Deces 747: Femeie de 77 ani, din raionul Fălești. Transferată la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Fălești, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 748: Bărbat de 71 ani, din raionul Taraclia. Internat la data de 15 iulie, la Spitalul Raional Taraclia Comorbidități: diabet zaharat tip II.

Dintre cazurile confirmate astăzi, cinci sunt înregistrate în Transnistria, iar un caz este de import, din Norvegia.

Cazurile noi diseminate pe teritorii administrative:

Din numărul total de cazuri de astăzi,  trei sunt din rândul lucrătorilor medicali: medici- 1, asistenți medicali- 2.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.