Acasă Totul despre sanatate PAPILOAMELE SUNT CAUZATE DE PARAZIȚII DIN CORP!

PAPILOAMELE SUNT CAUZATE DE PARAZIȚII DIN CORP!

386
0

DACĂ AI PAPILOAME PE GÂT, LA SUBRAȚ ȘI ÎN ALTE ZONE – PARAZIȚII TE MĂNÂNCĂ DIN INTERIOR!

Dacă o persoană are papiloame pe piele, înseamnă că s-au stabilit în organele sale interne colonii întregi de paraziți fatali, care îi consumă încet carnea.

Potrivit statisticilor, peste un miliard de oameni sunt infectați cu paraziți. Cel mai clar simptom al unei infecții este apariția papiloamelor.

De la editori: Institutul Științific de Cercetare a Parazitologiei Medicale și Medicinei Tropicale împreună cu parazitologii ruși a descoperit cauza reală a apariției papiloamelor la oameni: infecțiile cu paraziți. Studiile recente au demonstrat că produsele metabolice ale paraziților sunt toxice și formează un mediu propice în stomac pentru dezvoltarea bacteriilor nocive. Din acest motiv, persoanele infectate cu paraziți pot observa papiloame pe corp.

Vom discuta această problemă medicală cu Dr. Lidia Cosma, profesor asociat la Institutul Științific de Cercetare a Parazitologiei Medicale și Medicinei Tropicale.

Dr. Cosma, bună ziua! Voi începe cu problema principală. E adevărat că majoritatea populației din Marea Britanie este infestată cu paraziți?

Dr. Cosma: Da. Ocupăm una dintre pozițiile de top în ceea ce privește infestarea. Din cauza situației ecologice extrem de proaste, inerției autorităților și indiferenței oamenilor.

În fiecare an, milioane de oameni mor din cauza bolilor declanșate de paraziți. În același timp, dacă arunci o privire pe certificatele de deces, nu vei vedea niciun „deces provocat de paraziți”. Excepțiile sunt foarte rare și, de regulă, sunt situații în care e imposibil să ignori infecția, de exemplu, inima este plină de viermi. Nu e profitabil pentru autorități să recunoască nivelul ridicat de infecție cu paraziți și faptul că aproximativ 89% dintre toate decesele sunt cauzate de paraziți. În plus, bolile declanșate de paraziți îi forțează pe oameni să meargă la clinici și să cumpere medicamente scumpe. Este o afacere imensă. Sper că puteți citi printre rânduri și înțelegeți la ce mă refer.

Corespondent: Dr. Cosma, sunt papiloamele într-adevăr un semn al infecției cu paraziți?

Dr. Cosma: Da. Mai multe grupuri de cercetare au confirmat că produsele excretate de paraziți duc la apariția papiloamelor pe piele. Mai mult, dacă observi papiloame pe piele, înseamnă că paraziții s-au stabilit deja în corpul tău și depun în mod activ ouă. Acest lucru înseamnă că, de fapt, fiecare persoană care are papiloame pe piele este în pericol de moarte.

Din nou, aproximativ 89% dintre toate decesele, inclusiv cele considerate „naturale” au un motiv comun – paraziții care mănâncă încet persoana din interior.

Corespondent: Deci, de obicei, paraziții sunt helminți care pot provoca apariția papiloamelor pe piele. Cum pot provoca decesul?

Dr. Cosma: În realitate, e o preconcepție greșită să crezi că paraziții umani pot fi doar viermi. Există un număr imens de tipuri diferite de paraziți care trăiesc în organe, ceea ce duce la o varietate mare de consecințe. În plus, viermii sau, mai bine spus, helminții, sunt foarte periculoși. Aceștia efectiv distrug intestinele, provocând putrezirea lor și, în final, decesul. Apropo, chiar și helminții sunt greu de descoperit și eliminat.

Pe lângă aceștia, există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele și stomacul tău. Și aproape toți sunt mortali. Unii dintre ei încep să acționeze imediat agresiv, distrugând corpul. Alți paraziți trăiesc neobservați, până când numărul lor crește atât de mult, încât corpul nu mai poate rezista împotriva lor, deci persoana moare. Ei provoacă o serie de complicații fatale: atacuri de cord, tumori canceroase, ciroza ficatului, nefrită, descompunerea rinichilor etc.

În același timp, pot spune cu toată încrederea că practic toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea dintre ei sunt extrem de dificil de detectat. Iar când consecințele unei infecții parazitare devin observabile, medicii încearcă să le elimine. Chiar și în timpul autopsiei, testele speciale trebuie să detecteze paraziții. Cel puțin o mare parte dintre ei.

Singurul simptom universal care indică precis o infecție cu paraziți în corpul uman sunt papiloamele.

Corespondent: Puteți să ne oferiți exemple specifice de cazuri medicale de infestare?

Dr. Cosma: Vă pot spune despre sute de cazuri. Dar poate cel mai bine ar fi să mă concentrez pe acele exemple care demonstrează clar pericolele paraziților.

1. Situație cu final fericit. Pacientul s-a plâns de dureri abdominale ocazionale. Analizele au indicat că întregul său intestin era plin cu viermi. Efectiv săpaseră un labirint acolo, a început procesul descompunerii, iar pacientul respectiv era foarte aproape să facă septicemie. În timpul operației, i-a fost eliminată o parte din intestin, viermii au fost înlăturați, iar țesuturile care începuseră să se descompună au fost îndepărtate. După o săptămână la terapie intensivă, pacientul s-a simțit mai bine.

2. Uter conținând o colonie de paraziți. Din păcate, îndepărtarea acestora nu a mai fost posibilă, deoarece paraziții și larvele lor au umplut complet uterul și i-au mărit volumul de câteva ori. Prin urmare, uterul a trebuit scos. Femeia a fost salvată. Otrăvirea corpului a fost prea severă, a fost nevoită să urmeze o terapie specială după îndepărtarea uterului, însă a decedat după trei ani.

3. Chist hidatic la inimă. Boala a fost detectată prea târziu. Medicul care a supravegheat acest pacient pur și simplu a crezut că are boală coronariană și angină, dar adevărul a fost mult mai crunt. Operația a fost inutilă, tratamentele obișnuite nu au ajutat. De asemenea, nu s-a putut face transplant de inimă – nu au existat donatori. Prin urmare, pacientul a decedat, fără să mai fie conștient.

Corespondent: Cum își poate da seama cineva că e infectat cu paraziți?

Dr. Cosma: Din nefericire, se poate afirma că nu există metode sigure pentru a diagnostica paraziții din corpul uman. În parte, acest lucru se datorează existenței unui număr foarte mare de tipuri de paraziți (peste 2000 de specii cunoscute) și în parte unui nivel foarte mare de dificultate a detectării lor. Un examen parazitar complet poate fi efectuat în doar câteva locuri din Marea Britanie și costă foarte mult.

Primele simptome care indică prezența paraziților în corp:

– Papiloame; 
– Respirație urât mirositoare; 
– Alergii (iritații, ochi înlăcrimați, nas care curge); 
– Iritații și roșeață a pielii; 
– Răceli frecvente, dureri în gât, congestie nazală; 
– Oboseală cronică (obosești rapid, indiferent ce faci); 
– Dureri de cap frecvente; 
– Constipație sau diaree; 
– Durere articulară sau musculară; 
– Nervozitate, insomnie, tulburări de apetit; 
– Cearcăne, pungi sub ochi.

Dacă este observat cel puțin unul dintre simptome, există probabilitatea de 99% să existe paraziți în corpul tău. Și trebuie să scapi de ei cât mai repede posibil!

Corespondent: Cum pot scăpa oamenii de paraziți și cum se pot proteja?

Dr. Cosma: Situația curentă a medicamentelor pentru tratamentul infestării cu paraziți e destul de problematică. Desigur, există câteva medicamente specializate care pot curăța organismul de helminți. Există medicamente mai mult sau mai puțin eficiente împotriva anumitor tipuri de viermi și paraziți. Principala problemă este că acționează doar asupra unui singur tip de paraziți. În timp ce fiecare persoană e infectată cu cel puțin șapte-opt specii. Dacă ne uităm la numărul mediu, avem 11-14 tipuri de paraziți pentru fiecare persoană infectată.

Până în prezent, există o singură soluție care îți permite să scapi de paraziți. Medicamentul antiparazitar se numește Медовый Спас. Testele clinice au demonstrat rezultate uimitoare. Exportul remediului este interzis până în momentul în care medicamentul va fi furnizat întregii populații a Marea Britaniei.

Corespondent: De ce este Медовый Спас atât de special? Care este diferența dintre acest medicament și alte produse antiparazitare?

Dr. Cosma: După cum am spus deja, până în prezent, este singura soluție antiparazitară care chiar funcționează din întreaga lume. Ajută la eliminarea completă a paraziților. Din acest motiv, este urmărit de lanțurile farmaceutice internaționale și companiile farmaceutice. În comparație cu alte produse antiparazitare, acționează direct împotriva întregii game de paraziți care ar putea infesta corpul uman. Dacă luăm în considerare problemele diagnosticării, acest lucru îți permite să îți cureți eficient întregul corp. Am menționat și înainte, este aproape imposibil să detectezi ce tip de paraziți au infestat corpul. Iar Медовый Спас distruge și elimină toți paraziții care trăiesc oriunde în corp – de la creier la inimă, ficat și intestine. Niciun alt produs disponibil azi nu este capabil de asta.

În plus, nu este un medicament chimic, ci un produs complet natural, care elimină reacțiile alergice, dezechilibrele florei intestinale și alte probleme care pot apărea atunci când tratezi o boală cu pilule clasice, ceea ce îți face corpul să proceseze o mulțime de compuși chimici.


1. Eficacitatea Медовый Спас calculată folosind tehnica standard (raportul dintre numărul de recuperări și numărul total de pacienți într-un grup de 100 de persoane tratate cu acest remediu): 

– Eliminarea helminților și a ouălor: 99% 
– Normalizarea funcționării și a stării pancreasului: 80% 
– Eliminarea dermatitei alergice: 90% 
– Eliminarea gastritei, ulcerelor, diareei: 90% 
– Eliminarea anemiei: 99% 
– Eliminarea papiloamelor și a negilor: 99% 

2. Nu au fost identificate efecte negative, inclusiv reacții alergice. 

3. Медовый Спас este recunoscut ca fiind produsul de top în lupta împotriva paraziților din corpul uman.


Pe lângă Marea Britanie, remediul a fost certificat în Europa, la Universitatea de Parazitologie din Paris. Testele clinice au confirmat în totalitate datele. Francezii au raportat un procentaj și mai mare al convalescenților. În prezent, sunt realizate cercetări clinice în China, Japonia și Vietnam. Țările asiatice au un interes deosebit pentru acest remediu. Toate testele, fără excepție, au demonstrat că acest produs are un nivel extrem de ridicat de eficiență.

Corespondent: Cred că cititorii noștri vor să știe de unde pot cumpăra Медовый Спас?

Dr. Cosma: Este o ofertă limitată. Și este disponibil doar în anumite regiuni momentan. După cum am menționat deja, Медовый Спас poate fi achiziționat cu o reducere de 50%.

Tot ce trebuie să faci pentru a primi Медовый Спас este să transmiți o solicitare pe website , specificând numele și numărul de telefon, astfel încât să poți fi contactat de limbă rusă operator. Dacă e activă opțiunea de a transmite o solicitare, înseamnă că remediul există pe stoc încă. Eu, personal, garantez că toți cei care transmit solicitări pe website își vor primi comenzile.

Corespondent: Dr. Cosma, ați dori să le mai transmiteți ceva cititorilor noștri înainte de a încheia interviul?

Dr. Cosma: Singurul lucru pe care vreau să-l spun este să aveți grijă de sănătatea voastră. Poate nu bănuiți asta, dar paraziții trăiesc în corpul vostru cu o probabilitate de 97-98%. Pot fi oriunde – în sânge, intestine, plămâni, inimă, creier. Paraziții efectiv te mănâncă din interior, otrăvindu-ți corpul în același timp. Ca urmare, există numeroase probleme de sănătate, care reduc durata de viață cu 15-25 de ani. Nici măcar nu menționez problema morții subite, care este de obicei asociată cu efectele paraziților asupra corpului uman. Nu așteptați până e prea târziu. Curățați-vă corpul chiar acum.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.