Acasă Ultimele stiri PD: Guvernul Chicu are în continuare susținerea majorității parlamentare

PD: Guvernul Chicu are în continuare susținerea majorității parlamentare

45
0

Guvernul Chicu are în continuare susținerea majorității parlamentare. Cel puțin asta se arată într-un comunicat publicat de Partidul Democrat unde se menționează că astăzi deputații PD și PSRM s-au întrunit în ședință și au confirmat că vor continua să susțină actualul Cabinet de Miniștri. 

„PD şi PSRM consideră nocivă şi contraproductivă destabilizarea situaţiei la nivel politic, având în vedere criza din sănătate şi economie. Totodată, majoritatea parlamentară îşi exprimă nedumerirea faţă de acţiunile şi declaraţiile anumitor actori politici care au crescut politic pe subiectul furtului miliardului şi corupţiei, iar astăzi nu văd nicio problemă în a se alia cu cei care au stat în spatele acestor fărădelegi, criticate inclusiv de partenerii noştri de dezvoltare”, se menționează în comunicatul oficial al fracțiunii PD. 

De asemenea, majoritatea parlamentară ar fi  fost informată despre intenţia Guvernului de a renegocia acordul de creditare cu Federaţia Rusă și au fost discutate progresele privind condițiile impuse de UE pentru acordarea tranşei a II din asistenţa macro-financiară. 

Amintim că, după ultimele plecări din PDM, coliția PDM-PSRM a rămas cu 54 de deputați. Ceea ce înseamnă că, dacă se mai golesc patru fotolii din fracțiunea Partidului Democrat, majoritatea parlamentară se dizolvă.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.