Acasă Politic PLDM: Vlad Filat revine la șefia partidului: „Îmi cer scuze că în...

PLDM: Vlad Filat revine la șefia partidului: „Îmi cer scuze că în mandatele precedente nu am făcut totul pentru a proteja partidul”

26
0

Vlad Filat, din nou președinte al PLDM. Decizia a fost luată în cadrul congresului partidului, anunță primarul localității Leova, Alexandru Bujorean. 

Update:  „Îmi cer scuze că în mandatele precedente nu am făcut totul pentru a proteja partidul, pentru a-i proteja pe membrii noștri. Dar am învățat lecția. A venit timpul când despre noi trebuie să vorbim noi și faptele noastre. Am vrut ca această decizie de a reveni la conducerea PLDM să fie a partidului, a tuturor colegilor noștri. Eu revin nu într-o funcție, ci într-o responsabilitate enormă”,  a declarat Vlad Filat în cadrul congresului. 

Totodată, delegații. congresului PLDM au adoptat o Rezoluție prin care declară că partidul va participa la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și la viitoarele alegeri parlamentare în calitate de concurent electoral. 

L-am contactat telefonic pe Vlad Filat, însă nu ne-a răspuns pentru a ne oferi declarații. 

Amintim că Vlad Filat a fost eliberat înainte de termen după ce a fost condamnat la nouă ani de închisoare, pentru trafic de influență și corupere pasivă. Ex-premierul a fost arestat în anul 2015, în urma unui denunț făcut de Ilan Șor.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.