Acasă Politic Se caută sponsori pentru Partidul Democrat. Pavel Filip: „Trăim din finanțările pe...

Se caută sponsori pentru Partidul Democrat. Pavel Filip: „Trăim din finanțările pe care le avem de la stat”

33
0

Partidul Democrat din Moldova este în căutarea sponsorilor. Declarația a fost făcută de președintele formațiunii, Pavel Filip, în cadrul emisiunii  „În profunzime” de la Pro TV. Filip a precizat că PDM nu mai beneficiază de nicio altă finanțare externă, dar este în căutarea unor potențiali investitori.

„Partidul Democrat este, undeva, la mijloc. Nu are de beneficiat nici de pe urma finanțărilor ONG-urilor, nici de pe urma altor tipuri de finanțări pe care le au, poate, alte partide politice. Trăim din finanțările pe care le avem de la stat, în conformitate cu legea. Contăm pe găsirea sponsorilor pentru partid, cei care sunt gata să contribuie la finanțarea partidului”, a declarat Pavel Filip.

Amintim că, la începutul acestui an, și Dumitru Diacov spunea că Partidul Democrat nu mai huzurește ca pe vremuri, în schimb privește în jur cu siguranță.

Pe vremea când șef al formațiunii era Vlad Plahotniuc, democrații  avea un sediu de lux în centrul capitalei, amplasat între străzile Armenească și Bulgară, alături de locuința fostului lider al PDM.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.