Acasă Ultimele stiri SIS: 15 ofițeri, infectați cu coronavirus

SIS: 15 ofițeri, infectați cu coronavirus

26
0

15 ofițeri ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS) s-au infectat cu noul coronavirus. Potrivit SIS, majoritatea au manifestat o formă ușoară care nu a necesitat spitalizare, aflându-se în izolare la domiciliu.

SIS precizează că acesta este numărul total al angajaților care s-au infectat pe tot parcursul perioadei pandemice. Informația vine după ce deputatul Chiril Moțpan a declarat, în cadrul ședinței plenare din 18 iunie, că ar exista peste 100 de angajați SIS infectați. 

„Potrivit informațiilor noastre, acum o săptămână oficial erau 18 infectați și neoficial erau 30. Aseară am primit informații cum că ar fi deja peste 100 de ofițeri și membri ai familiilor lor infectați. Informația mi se pare foarte importantă”, a declarat Moțpan. 

„Situația existentă nu afectează activitatea Serviciului și procesul de lucru se desfășoară în regim normal cu respectarea recomandărilor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și ale Agenției Naționale a Sănătății Publice”, se arată în comunicatul SIS.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 12.732 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care  1.127  în Transnistria.

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.