Acasă Ultimele stiri TOP 9 știri false despre coronavirus, răspândite în Republica Moldova

TOP 9 știri false despre coronavirus, răspândite în Republica Moldova

76
0

Atenție nu doar la coronavirus, ce fals! Informații care îngrijesc realități core circulă site-uri diverse și reclame de socializare în pandemie. Aceasta se integrează la nivel global, inclusiv în Republica Moldova.

FALS 1: Elevii vorv toat, vara, altfel „vacanței”, legat de coronavirus

Un singur mesaj fals a circulat în cercurile de socializare pe 11 martie, flagelul de timp autorizat de procesul educațional suspendat pentru 23 de căsătorii, potrivit sondajului epidemiologic COVID-19. Astfel, site-ul celor mai false cu îngrijiri de denumire induse în Pamflete.coma un articol publicat “Elevii vor toată vara, se datorează” vacanței “legat de coronavirus!”. Acest articol include un citat fals, atribuit de ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici: „Sunt descurajat și neliniștit să închei raportul meu pe această temă. Am pus câteva minute de software ocular. Există date disponibile pentru 24 martie în acest scop, iar de pe 1 iunie, apoi pe 24 august toată lumea se poate recupera ce a pierdut ”.

FALS 2: Carantină prelungită în Moldova până la 10 iunie 2020

Toate în contextul procesului educațional suspendat, site-ul False Actual-news.site este un articol publicitar pe tema „Prizonierii prelungiți din Moldova pentru 10 iunie 2020”. Unii din precedent, articolul un distribuitor favorizat în rețelele de socializare, panică indignată. Ulterior, punctul focal pe tot situl, iar linkul nu mai era activ.

Este o cazare confortabilă, informațiile sunt false, nu sunt disponibile pentru niciunul dintre miniștrii stațiunii.

FALS 3: Profesori de curaj în încheierea studiilor pentru premiul salariat

Introduceți toate dezinformările, publicând site-ul fără a nega licența la 0fuckstiri0.wordpress.com, după cum a raportat ministrul Economiei pentru a confirma că este nevoie de îngrijire prudentă pentru a încheia raportul într-o manieră concertată, fără alte epidemii. salariile premium pentru timpul timpului vor sta acasă ”.

Informațiile sunt false. Miniștrii Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, confirmă că sunt profesori ai celorlalte instituții ale decesului de îngrijire a activitei, a celor 11 martisimi, integranți ai salariaților.

FALS 4: 10 copii ale infecțiilor cu coronavirus ale oamenilor educați din Italia

Clopotul sună numărul de persoane infectate infectate cu COVID-19 și este apoi online, la o rată mai mare de îngrijire falsă decât „boala infecțioasă COVID-19”. Dezinformarea informațiilor publice cu îngrijire obscurantă a site-ului, Ro.portal-news.info, un script „Alertă – 10 copii ale infecției cu coronavirus din Chișinău”. Site-ul are o anuitate potrivit căreia „revizuirea recentă a educatoarelor din alte posturi vacante din Italia consideră infecțioase micuilor”.

Informațiile sunt false, deși nu confirmă o infecție fatală cu COVID-19 în Marea Britanie.

FALS 5: 70 virus coronavirus virus, izolat în Hansite

Site-ul Același obscur 0fuckstiri0.wordpress.com O informație publicitară sau falsă în îngrijire scrie despre “70 de depozite Coronavirus din Hâncești”. Dezinformarea este asigurată de Imagine Care în cadrul Serviciului de Ambulanță de la Spitalul Boli „Toma Ciorbă” din Chișinău. Atât titlul, cât și conținutul textului pentru greșeli gramaticale.

Conform unor date, în orașul Hâncești sunt confirmate 10 de COVID-19, inclusiv de la Bitatelceana și alte orașe din Sofia. Reuniunea ministerială a informațiilor din Ministerul Justiției, Protecției Sociale și Protecției Sociale va avea loc pe 16 martie 2020, ora 21.00, în Republica Moldova, cu 29 de confirmări înregistrate și 20 de suspecți, inclusiv persoane cu infecții cu coronavirus.

FALS 6: Constanța Ilan a constrâns Orheiul la un spital pentru coronavirusuri

În acest site fals de distribuție de informații, Pamflete.com scrie o singură transmisie între chinezi și chinezi, în mod contractual, la un spital din China în 10 zile consecutive și a fost vaporizată în Moldova asamblările fi deschise la Orhei. Obțineți numărul CoronaLand și obțineți informații medicale personalizate din Israel ”.

Aceasta este o dezinformare, o comună care nu trebuie publicizată, iar o limitare a spitalului nu poate avea loc pentru avizul guvernului structural.

FALS 7: Amprentă dezinfectantă cu Elicopterele

Vineri, 16 martie, pe lângă alte grupuri (Viber, speciale și altele), un distribuitor rapid intensifică alt mesaj de îngrijire falsă inducând panică: „Începeți la 23:00 la 05:00, elicopterele pentru dezinfectant . Oamenii sunt rugați să râmână în caz, iar ușor se pot gheața să rămână închise ”. Cei grijă afirmă curajos mesajul că informația unității miliției. Portalul Noi.md oferă un mesaj de acces rapid, panică verificabilă și amplificată în societate.

FALS 8: COVID-19 este o armatură adaptată pentru un tren marfar

Întreaga grijă a cercurilor sociale din virusul COVID-19 este adulterată în armăria fiecărui antrenor de blindaj, cu codul de alertă al institutului, faptul, pentru a izola populația în timp. virulența va fi răspândit în aer. Iar în realitate se dorește exterminarea populației ”. Acceptați un mesaj de încurajare a distribuției incluzive a domeniului public, clar de journaliști îngrijirea comorilor documentarelor și informațiile de verificare.

FALS 9: Recuperarea financiară americană și Europa se bazează pe miliarde de dolari chinezi în „Afacerea Coronavirus”

Continuarea falsă despre noul coronavirus continuarea teoriei conspirației lanseze nicos dovadă plauzibil. Site-ul Cersipamantromanesc.wordpress.com este un articol fără publicitate în îngrijirea afirmativă a îngrijirii urinei COVID-19 din China. „Rechinii financiari” ai americanilor și europeni s-au dovetail a fi proăti lăsându-i pe chinzi intr-un timp scurt sí c deștige mi peste miliarde de dolari! ”, Afirmă în acest text, o distribuție intensă în spa-ul virtual din România.

#Coronavirus

Share this post on social media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.